RODGER NOOY

In 2015 werd ik wakker geschud. Stress, burn-out signalen, overgewicht, hoge cholesterol waarden, jicht, zomaar wat kenmerken van mijn gemoedstoestand en fitheid op dat moment.

Een ding wist ik zeker….. niet meer in slaap vallen! Inmiddels weet ik dat wat er feitelijk gebeurt is (wakker worden) een volgende stap is in de ontwikkeling van mijn bewustzijn. Er is momenteel een ingrijpende transformatie gaande in collectief bewustzijn. Deze evolutionaire groeisprong brengt een nieuwe vorm van menszijn, dat vraagt om nieuwe inzichten. Het vraagt nieuw perspectief op wat dit menszijn behelst en hoe dit praktisch vorm te geven in ons moderne leven. Het is de volgende stap in de ontwikkeling van onze geestelijke en cognitieve vermogens.

Over die verschillende stappen ga ik. Die heb ik doorleefd, en die hebben me gebracht waar ik nu ben.

Als zelfstandig coach help ik mensen om bewustwording en inzicht te krijgen in zichzelf zodat vanuit eigen wijsheid en intelligentie het leven vorm gegeven kan worden. In mijn begeleiding combineer ik mijn levenservaring met nieuwe wetenschappelijke inzichten vanuit psychologie, fysiologie en bewegingsleer. Aangevuld met eeuwenoude kennis uit esoterische wijsheids tradities. Anders leren kijken…..

 

Rodger bijtek

“if you change the way you look at things, the things you look at change.

error: Content is protected !!