Reviews

Hoe anderen ons hebben ervaren en wat ze over ons zeggen

Ik heb deze dag dag als bijzonder fijn, connected en als een warme deken ervaren. Veel inzichten gekregen. O.a. bewuster van mijn energie, mag nog wat zelfverzekerder hierin gaan staan.

Dingen komen op mijn pad om met deze inzichten wat dieper te gaan en los te kunnen laten.

Dank aan allen voor de liefdevolle lessen, woorden en energie.

Graag tot een volgende keer 😊

Warme groet,

Conny vd B.

Ik heb een hele fijne ochtend gehad en er weer veel van opgestoken en wat gedachtes omgezet. merkte dat ik weer toe was om weer iets meer te gaan doen met energiewerk.

Groetjes Conny W.

Ik heb heel erg genoten van de hele fijne ochtend die ik samen met jullie mocht beleven. Het was een fijne energie en mooie uitleg en ervaring met jullie oefeningen. Ik hoop dat jullie er zeker mee door gaan op deze mooie plek in ons dorp.

Mochten jullie nog ooit iemand zoeken voor voetreflextherapie dan hou ik me zeker aanbevolen

Heel veel succes met alles Liefs Gerrie A.

Afgelopen zaterdag bezocht ik, samen met Marco, jullie open dag op zorgboerderij De Cinquant in Haps, waar jullie als 4 enthousiaste- en bevlogen mensen ons wilden laten kennismaken met jullie plannen om een nieuwe weg in te slaan om natuur, voeding en mens dichter bij elkaar te brengen.
Hoewel de dag al om 10.00 uur al was gestart, kwamen wij pas na de lunch in Haps aan. Toch werden we direct alsnog door jullie verwelkomd met een heerlijke kom zelfgemaakte biologische tomatensoep in een sfeervolle ruimte die tijdens wisselvallige weersomstandigheden direct een fijne- en harmonische sfeer bood. Lieve mensen zijn jullie, waarmee we gelijk in gesprek raakten om ons alvast een voorproefje te geven van de idealen waaraan jullie op het erf van deze prachtige boerderij, vorm willen gaan geven.
Na de lunch wandelden we met elkaar naar de kas, waar we plaatsnamen op de klaargezette strobalen. Hier trakteerden jullie ons op een presentatie van jullie persoonlijke idealen en gaven om mensen verder te helpen die in hun leven op zoek zijn naar hulp en rust omdat ze het (even) niet meer alleen aan kunnen. In deze fantastische omgeving wil ieder van jullie, met haar/zijn persoonlijke gaven, mensen tot steun zijn en weer op weg helpen naar een blij en gelukkig leven.

Renee van der Groes, geboren en getogen op De Cinquant, die zich inzet voor de zorgkant op deze boerderij om haar hulpboeren te laten beleven hoe mooi het leven hier is,
Dani Torlentino die mensen wil begeleiden naar een liefdevol en gelukkig leven vanuit het hart door emoties om te zetten in kracht,
Stef Schoolderman die vanuit zijn spirituele gaven als coach, trainer en healer als doel heeft om elkaar te versterken door te verbinden vanuit je hart en 

Sunny die als coach, trainer en begeleider via de DAO mensen wil laten zien, ervaren en beleven dat leven volgens deze levensfilosofie eigenlijk heel eenvoudig kan zijn en om daarmee het licht te kunnen laten zijn voor iedereen die daarvoor open wil staan.

Jullie alle vier hebben met elkaar gemeen dat jullie vanuit je familieachtergrond, ieder op eigen wijze, geïnspireerd zijn om jullie eigen (soms zware en moeilijke) ervaringen in het leven hebben kunnen omzetten naar kracht vanuit het hart.

Hier op deze prachtige plek willen jullie met elkaar aan het werk met mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en inzicht in zichzelf om het leven weer met nieuwe energie tegemoet te kunnen treden.

Als bezoekers van deze open (mid-)dag, hebben we met jullie samen via gesprekken en diverse oefeningen, van jullie bevlogenheid mogen proeven.  We hebben gezien en ervaren hoe jullie hier met mensen aan het werk willen gaan. Samen met jullie hebben we een heel erg fijne- en warme middag gehad. Wij wensen jullie heel veel succes met dit prachtige initiatief en hopen dat jullie hier al jullie idealen in het werken met mensen kunnen gaan verwezenlijken. We hopen dat heel veel mensen gebruik zullen maken van jullie ondersteuning, in welke vorm dan ook!

Hilda S.

Ik vond het erg fijn.
Kennis te nemen  van hoe jullie werken .
ieder persoonlijk en toch samen verbonden.
 
De oefeningen buiten waren prettig en mooi opgebouwd.
Ook het geruis van de wind, de halve maan,
 en de witte wolken aan de hemel blauwe hemel,
 was een prachtig decor.
 
De uitleg van dani was fijn om weer op te halen,
 hoe het eigenlijk in elkaar zit met onze emoties en aannames
gedrag en overtuigingen.
Verhelderend om even een spiegel te krijgen van haar.
 id kantine, waar ik zelf een vb gaf van mijn vraag aan nico ;
als jij nu dit doet, dan voel ik me lekkerder.
Spelenderwijs zie ik,
 hoe ik dit zelf dus ook doe (nog steeds) mmmmm.
 
Ook wat stef deed was bizonder.
De meditatie,de reis en om
zo, in een kort moment de mensen te kunnen lezen
 en dit uit te spreken naar een ieder,was verrassend.
 
De lunch was uitstekend, goed en vriendelijk verzorgd.
Leuk dat we even buiten konden zitten toen de zon zo lekker scheen.
Ik heb alleen de ochtend meegemaakt en dat was voor mij voldoende.
 
Warme groet van Rian L.
Het voelt zo fijn om jullie expertise te mogen ontvangen. En dan vooral de manier waarop jullie het overbrengen. Heel liefdevol.
Dank jullie wel Stef, Sunny, Roger en Dani voor deze bijzondere mooie ervaring.
 
Maya S.
“This is your wake up call”

Wat een heerlijke dag, waar je helemaal jezelf kon zijn. We werden zeer vriendelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie gingen wij van start. De eerste van 5 op elkaar aansluitende workshops.

Een dag waarin uitleg werd gegeven over emotionele, mentale, fysieke en spirituele groei. Emoties kwamen aan bod, meditaties en klankschalen sessie. Een dag vol energie en mooie verhalen en niet te vergeten helemaal down to earth!

Met hun enthousiasme, happiness en passie hebben Dani TorlentinoStephan Schoolderman Sunny Latumeten en Rodger Nooy
deze mooie dag voor ons neergezet en waar jullie expertise ook heel goed bij elkaar aansloot.

Dank jullie wel!
 
Pascal van W.
error: Content is protected !!