Retraitehuys team s2

Thema workshops The Mind, Body & Soul experience!

This is your wake-up call

Retraitehuys

Wie ben ik       

Retraitehuys

Hartsverbinding

Retraitehuys

Ritme, verhoog je frequentie

Retraitehuys

Healing food

Retraitehuys

Workshop 1
This is your wake-up call
Wanneer: 10 en 24 maart
Start: 10 uur
Lokatie: Vitality Experience, Akkerwindestraat 16 Arnhem

Als jij in balans bent dan voel je je goed. Je straalt, je hebt energie, je lacht, dingen gaan makkelijk en komen naar je toe. Je stapt je bed uit en hebt zin in de dag. Je hebt inspiratie, je geniet je van dingen en je laat je niet afleiden door wat er om je heen gebeurt.

Maar wat nou als je het bovenstaande niet voelt, ervaart of kunt zien? Wat nu als je het gevoel hebt dat je vast zit in Groundhog Day? Dat je steeds weer moet worstelen om veranderingen aan te brengen en dat je gewoonweg niet vooruitkomt?

Dan is deze workshop perfect voor jou. Het is tijd! Tijd om wakker te worden. Het is tijd om je bewustzijn en je brein de eyeopener te geven dat het anders kan en mag en jou bewust te maken van wat er speelt bij jou. Het is tijd om de vraag te beantwoorden waarom jij niet goed voelt.

En dat gaan we je in deze workshop precies laten zien. We gaan je wakker schudden!

Door middel van diverse technieken ga jij ervaren hoe je je echt voelt. Hoe je echt kijkt. Hoe je brein, je hart en je lijf beïnvloed zijn door jouw manier van leven. Wat speelt er? Waardoor ervaar je niet die fijne emoties? Waarom ben je niet trots op wie je bent?

Dit zijn maar enkele vragen die je in beweging gaan brengen, wakker maken. Bewust laten worden.

De workshop is gericht op je mind, body en soul. Het is een actieve workshop, waarin je uitgedaagd wordt om anders te gaan denken, voelen en ervaren.

Een dag waarin je veel zult leren over jezelf.

De dag begint om 10.00 uur en bestaat uit meerdere onderdelen. Er zal een heerlijke lunch geserveerd worden ( mocht je speciale eetwensen hebben, geef dit dan bij aanmelding even aan) en het middagprogramma zit barstensvol inspirerende handvatten.

Wij verwachten tot 16.00 uur bezig te zijn, dit kan natuurlijk uitlopen. Dat hangt af van jouw enthousiasme.

Deze workshop is GRATIS! Een introductie in onze wereld waarin wij je graag mee op reis willen nemen.

Wat wij van jou verwachten is dat je actief mee gaat doen. Dat je openstaat, in je hart en dat je echt met jezelf aan de slag wilt gaan. En… dat je echt aanwezig bent. Als je dat kan en wilt doen, garanderen wij jou een magische dag vol inspiratie.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Wees er snel bij. En claim je plek. It is time to wake up!

Inschrijfformulier The Mind, Body & Soul experience

error: Content is protected !!