Dani Torlentino
DANI TORLENTINO

https://www.danitorlentino.com/

Mijn naam is Dani Torlentino en ik ben een gecertificeerd Emotie Doorbraak & Bewustzijn Specialist.

Tevens ben ik een Reiki Master, Access Bars behandelaar en een gecertificeerd Freedom Formula Facilitator. 

Als coach en gids begeleid en leer ik mijn cliënten hoe zij emoties kunnen inzetten als navigatiemiddel en als krachtbron, zodat ze de regie terug krijgen over hun leven. Door echt bewust te worden van wat ze voelen, wie ze zijn, welke gedachten daaraan gekoppeld zitten, wordt duidelijk waar de focus ligt. Verandering komt van binnenuit.  Vanuit welke overtuiging worden er keuzes gemaakt? Door patronen te bekijken en overtuigingen te ontkrachten, krijgen ze de mogelijkheid om blijvende veranderingen aan te brengen in hun leven. De connectie tussen intuïtie, het hart, de focus en de gedachtenwereld bepalen waar de energie naar toegezonden word en wat er beleefd word. Energy is everything! Door in te zoomen op het gevoel en de vertaling daarvan, verkrijgen ze de juiste informatie, zodat er rust en ruimte komt in het lijf, het hoofd en het hart. Loslaten van het oude, binnenlaten van wat echt bij jou hoort. Ik laat ze zien dat ze altijd een keus hebben in het leven en niet afhankelijk zijn van het verleden of de toekomst. 

Ik werk intuïtief en krijg veel informatie door via de cliënt, waardoor er straight to the point gecoacht kan worden. No nonsense, een reis naar binnen, afgestemd op de persoon. 

Mijn missie: Jou begeleiden naar een gelukkig leven vol zelfvertrouwen, rust en helderheid, door je emoties te omarmen, je focus te veranderen en te kiezen wat is goed is voor jou.

error: Content is protected !!